Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ilyen velünk az együttműködés

Ilyen velünk az együttműködés

Még nem érted el azt a sikert, amiről régóta álmodozol? Tudod, hogy kiváló termékeket vagy szolgáltatást nyújtasz, de még mindig nem Te vagy az első az adott piacon?

Ilyen velünk az együttműködés

Még nem érted el azt a sikert, amiről régóta álmodozol? Tudod, hogy kiváló termékeket vagy szolgáltatást nyújtasz, de még mindig nem Te vagy az első az adott piacon?

Ennek több oka lehet, azonban egy biztos: megfelelő reklámeszközökkel, megjelenéssel megszerezheted azt a figyelmet, amit céged megérdemel.

Mi segíthetünk, hogy kitűnj a tömegből.

De milyen nálunk egy együttműködés? Mire számíthatsz, ha felveszed velünk a kapcsolatot? Blgocikkünkben eláruljuk. Tudd meg, mi vár rád a Tomex-nél!

Konzultáció

Kizárólag képzett és tapasztalt kollégákkal dolgozunk együtt, már a kapcsolatfelvételkor is segítőkész szakértőkkel találhatod szembe magad. Gyors időpont egyeztetés után, egy alapos konzultáció keretén belül felmérjük a helyzetedet, igényeidet, megismerkedünk egymással, cégeddel.

Erre azért van szükség, hogy minél jobban átlássuk, pontosan mivel foglalkozol, milyen háttérrel rendelkezel, milyen elképzeléseid vannak és mi milyen lehetőségeket kínálhatunk. 

Ötletelés

Ha úgy ítéljük meg, hogy tudunk segíteni és Neked is szimpatikusak vagyunk, akkor kezdődhet az igazán izgalmas rész, a közös ötletelés. Természetesen nem várjuk el senkitől, hogy konkrét elképzelésekkel keressen fel minket. Ha nincsen ötleted, vagy csak nagyjábóli irányt tudsz megadni, már azzal is könnyedén tudunk dolgozni. 

Kreatív kollégáinkkal tartott közös brainstormingon elég bedobnod egy témakört, költségvetésed vagy akár céged kabaláját ahhoz, hogy elkészíthessünk egy személyre szabott ajánlatot.

Ajánlatkészítés

Szakmában kiemelkedő ügyfélközpontú szemlélet jellemez minket. Ajánlataink valóban a megbeszéltek alapján készülnek el, figyelembe véve igényeidet és minden más, fontos körülményt. Ezzel biztosítjuk ügyfeleink maximális elégedettségét.

Amint jóváhagyod az általunk elkészített ajánlatot, azaz leadod megrendelésed, mi máris elkészítjük hozzá a látványtervet.

Látványterv

Fontos tisztázni, hogy az elkészült látványterv nincsen kőbe vésve. Arra szolgál, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megértettük egymást, elkerüljük a félreértéseket és elöljáróban láthasd, pontosan miként is fognak kinézni legújabb reklámeszközeid. Addig alakítjuk, amíg tökéletesnek nem érzed.

Amikor elkészül a végleges terv, neki is látunk a termékek előállításának.

Elkészítés és emblémázás

Minőségi termékeket gyártunk, melyek alapjait nem ugyanattól a beszállítótól vásároljuk, mint mindenki más a piacon. Ennek hála a tucattermékektől eltérő, valóban egyedi kínálatot nyújtunk.

Egyik legnagyobb előnyünk emblémázás szolgáltatásunk. Profi felszerelésekkel dolgozó kollégáink a látványtervhez mérten, céged arculatára szabják a reklámtermékeket.

Azért javasoljuk, hogy igazi szakértőkre bízd az egyediesítést, mert a végeredmény minősége céged minőségét fogja tükrözni. Célközönséged bevonzásához elsőrangú és figyelemfelkeltő termékre van szükség.

Ha szeretnél még többet megtudni az emblémázás szolgáltatásunk menetéről, akkor nézd meg ezzel kapcsolatos videónkat

Termék kisokos

Pontosan milyen reklámeszközöket kínálunk?

  • Játékok.

  • Stresszoldók.

  • Irodai kellékek.

  • Textíliák, ruházat.

  • Szóróajándékok,

  • Szabadidős termékek.

  • Technológiai kiegészítők.

  • Wellness, ápoló készítmények.

  • Étkezéshez és iváshoz kapcsolódó ajándékokat találsz nálunk.

 

Kifejezetten kiállításokra, expókra járó ügyfeleinknek szóló termékajánlásunkat előző blogcikkünkben megtalálod. De bármely termékről is legyen szó, standard vagy egyedi gyártású, segítünk, hogy a lehető legtöbbet kihozhasd belőle.

Utolsó lépés

Rendelésedet a piacon kivételesen gyors szállítási idővel juttatjuk el hozzád, hogy minél hamarabb használhasd új reklámeszközeid. Azonban itt még nem ér véget a közös munka. Ha stabil sikerre vágysz, ne feledd aktualizálni reklámtermékeidet!

Mindig a legfrissebb céginformációk, arculatod szerepeljenek rajtuk, természetesen ebben is örömmel segítünk. Ünnepnapokra felkészülve pedig rendelj tematikus kínálatunkból, hogy még jobban lenyűgözhesd potenciális ügyfeleidet. Ha olyan típus vagy, aki könnyedén megfeledkezik az ünnepnapok közeledtéről és szüksége van emlékeztetőre, akkor iratkozz fel hírlevelünkre. Így garantáltan nem maradsz le más hasznos információkról sem. 

Légy visszatérő ügyfelünk, hogy olyan céggel dolgozhass, akik már ismernek Téged, igényeidet, stílusodat. Ezzel meggyorsíthatod a munkafolyamatokat és nem kell új emberekkel megértetned magad. Nálunk extra előny, hogy többé aggódnod sem kell a termékek minősége és céged profi megjelenése miatt. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy túllendülj az elakadásokon és megkapd azt a kellő háttérszelet, amivel végre a jól megérdemelt siker útjára léphetsz!


 
Az oldal tetejére