Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyüzsgő standot szeretnél? Semmi akadálya!

Nyüzsgő standot szeretnél? Semmi akadálya!

Szoktál kiállításokra, expókra vagy állásbörzékre járni? Akkor valószínűleg sok olyan céggel találkoztál már, ami a tiédhez hasonló szolgáltatásokat, termékeket nyújt. Ez ugyanúgy elmondható az eseményeken megjelenő érdeklődőkről, akik próbálnak eligazodni a bőségzavarban.

 

Mit tehetsz, ha tudod, hogy veled járnának a legjobban, hiszen jobbat, mást vagy többet kínálsz, mint versenytársaid, azonban ezzel az érdeklődők nincsenek tisztában?

 

Ha szeretnéd, hogy a Te standod legyen a legnépszerűbb a rendezvényeken, akkor érdemes megfelelő arculattal, reklámtermékekkel már a 0. perctől azt sugallnod, ami jellemző a vállalkozásodra, ami megkülönböztet és kiemel a többi cég közül! Blogcikkünkből megtudhatod, hogy ehhez pontosan mire lesz szükséged.

Tudd, mit szeretnél kifelé kommunikálni

 

Céged hiteles megjelenésének kidolgozásahoz pontosan tisztában kell lenned azzal, hogy mit szeretnél, mit gondoljanak rólad az emberek. Megbízható, precíz, gyors, komoly, színes, közvetlen? Bármilyen jelzőről is legyen szó, fontos, hogy már az első pillanattól ezt üzend. Érdemes olyan dolgokat hangsúlyozni, amikben jobb vagy másoknál, amivel szeretnéd meggyőzni leendő ügyfeleidet.

 

Ezért fontos a minőség

 

Ha megvan az értékeidhez hű dizájn, logó, akkor már felruházhatod vele reklámeszközeidet. Azonban silány minőségű, unalmas, tucat termékekkel nem lehet jó benyomást kelteni. Hiszen automatikusan ugyanezekkel a jelzőkkel fogják párosítani cégedet is. Ezért fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényes, tartós termékekkel nyűgözhessék le érdeklődőiket, így kínálatunk szigorúan magas minőségű.

 

Miért válaszd a Tomex.hu-t?

 

A megfelelő alaptermékkel párosított egyedi külső kulcsfontosságú a reklámeszközöknél, így érdemes valódi szakértőkre bíznod a munkát. Mi a Tomexnél ügyelünk arra, hogy ne ugyanarról a helyről szerezzük be termékeinket, mint mindenki más a piacon, ezzel már megalapozzuk az egyediséget.

 

Emellett tapasztalt, szakértő kollégáink segítenek megtalálni a legjobb, személyre szabott megoldásokat. Vannak ügyfeleink, akik konkrét elképzelésekkel keresnek meg minket, azonban az sem ritka, amikor közös ötletelésre van szükség. Ilyenkor pár apró információból, egy témakörből, költségvetésből vagy akár a cég kabalájából kiindulva már fel tudunk állítani egy tervet és meg tudjuk mutatni a lehetőségeket.

Hogyan dolgozunk?

 

Miután megbeszéltük, hogy pontosan mire van szükséged, mely ötletek tetszenek a legjobban, hamar elkészítjük kedvező árajánlatunkat.

 

Amint leadod megrendelésedet, neki is látunk a látványtervek elkészítésének. Erre a lépésre azért van szükség, hogy megbizonyosodjuk róla, hogy pontosan az elképzeléseidnek megfelelő termékek gyártásának állunk neki. Természetesen örömmel tökéletesítjük még az ötleteket, szívesen fogadjuk a meglátásokat, ugyanis célunk, hogy maximálisan elégedett legyél az általad rendelt termékekkel.

 

Ezt követően a tökéletesre csiszolt tervek megvalósítása következik. Beszerezzük prémium minőségű termékeinket, melyeket aztán egyedivé varázsolunk a megbeszéltek alapján. Modern technológiával felszerelt munkaterünknek köszönhetően precízen és gyorsan emblémázunk. Így biztosan a fixált időpontra gyártjuk le a rendelésed.

 

Milyen termékeket érdemes választanod?

 

Ahogy említettük, segítünk mindenben. Nem csak az adott dizájn terméken való elhelyezésében, de céljaid elérésében is. Például, ha kifejezetten kiállításhoz, expókhoz keresel olyan reklámeszközöket, melyek kiválóan reprezentálják cégedet, akkor a következő termékek elengedhetetlenek:

 
  • Tevékenységedhez passzoló szóróajándékok.

 

Fontos, hogy a céghez hű darabokat válassz, hogy hiteles képet alkothassanak rólad az érdeklődők. Ez segít abban, hogy a termékekre ránézve rögtön be tudjanak azonosítani.

 
  • Kisebb, könnyen elrakható termékek.

 

Vannak olyan általános reklámeszközök, amik tulajdonképpen aduászként működnek. Hiszen például tollra, kulcstartóra vagy akár stresszoldókra szinte mindenkinek szüksége van.

 
  • Egyedi ruházat.

 

Ajándéknak is ideális egy-egy sapka, napszemüveg vagy kiegészítő, de a kiállításon résztvevő kollégák egységes megjelenésében is tudunk segíteni. Ez nagyban hozzájárulhat egy megbízható cég képének a kialakításához.

 

Mindnek ránk bízhatod a kivitelezését. Mi több, akár molinók és táblák gyártását is vállaljuk. Velünk nem csak profi, de biztosan egységes megjelenéssel nyűgözheted le potenciális új ügyfeleidet.

 

Ezt még jó, ha tudod

 

Előttünk nincs lehetetlen. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött, kreatív, fiatalos csapattal, ötletekkel, egyedi termékekkel és profi emblémázással biztosítjuk, hogy kitűnj versenytársaid közül.

 

Közel 30.000 db-os egyediesíthető promóciós eszköz, reklámajándék, textil és élelmiszer

kínálattal rendelkezünk, melyek egész évben 95%-ban elérhetők nagy mennyiségben.

 

Ha szeretnél biztosra menni, akkor nézz szét kínálatunkban, majd vedd fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb, hogy a következő kiállításon már élvezhesd termékeink előnyeit. Ne feledd! Ötlettől a valóságig fogjuk a kezed. :) 

Az oldal tetejére